Krewetki i przegrzebek łatwe Paella może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 49g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,41 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, pieprz, szafran, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwa Paella z krewetkami i kurczakiem, Łatwy kurczak, Kielbasan i krewetki Paella, oraz Przegrzebek i Chile Paella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu podgrzej wywar z kurczaka do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W oddzielnym dużym rondlu lub patelni paella na średnim ogniu, rozgrzać olej i dodać cebulę, czosnek, papryka, szafran i chorizo. Gotować przez 6 minut lub aż warzywa będą miękkie i chorizo jest rumiane.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.