Kremowy Łosoś Z Grilla Ziołowego

Kremowy Łosoś Z Grilla Ziołowego
Kremowy łosoś z grilla ziołowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 21g tłuszczu i w sumie 296 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,18 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką ząbek czosnku, śmietanę, przyprawioną sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne, pescatarian i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem niezłe. Gotowany łosoś z kremowym sosem ziołowym, Rockin ' Łosoś Z Kremowym Sosem Ziołowym, oraz Grillowany łosoś z sosem ziołowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj skórę łososia olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym;używając szczypiec z długą rączką, natrzyj ruszt grillowy, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
4
Połóż łososia na ruszcie grillowym skórą do dołu; posmaruj rybę mieszanką śmietany. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu 12-14 minut lub do momentu, gdy łosoś łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to moje najlepsze typy na grillowanego łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn