Kremowy Łosoś Z Grilla Ziołowego
Kremowy łosoś z grilla ziołowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 21g tłuszczu i w sumie 296 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,18 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką ząbek czosnku, śmietanę, przyprawioną sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne, pescatarian i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem niezłe. Gotowany łosoś z kremowym sosem ziołowym, Rockin ' Łosoś Z Kremowym Sosem Ziołowym, oraz Grillowany łosoś z sosem ziołowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników.
Posmaruj skórę łososia olejem.
Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym;używając szczypiec z długą rączką, natrzyj ruszt grillowy, aby lekko pokryć.
Połóż łososia na ruszcie grillowym skórą do dołu; posmaruj rybę mieszanką śmietany. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu 12-14 minut lub do momentu, gdy łosoś łatwo się łuszczy widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to moje najlepsze typy na grillowanego łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.