Kremowy Stroganow Wołowy

Kremowy Stroganow Wołowy
Kremowy Stroganow wołowy to Wschodnioeuropejski hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać consomme wołowiny, sól, szeroki makaron jajeczny, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowy Stroganow Wołowy, Kremowy Stroganow Wołowy, oraz Kremowy Stroganow Wołowy.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj mąkę i sól, aż się połączą. Dodać zupę, consomme i musztardę. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut. Dodaj makaron i śmietanę; podgrzej (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZupaZupa
MusztardaMusztarda
MakaronyMakarony
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Shiraz, Nero D Avola, Primitivo

Shiraz, Nero D Avola i Primitivo to moje najlepsze typy na Stroganow wołowy. Aby uzyskać kremowy, grzybowy Stroganow wołowy, będziesz chciał dopasować odważną czerwień. Jade Mountain Napa Syrah z 4 Poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jade Mountain Napa Syrah
Jade Mountain Napa Syrah
Ta Napa Syrah z 1998 roku oddaje wpływ jej pochodzenia, uderzając w idealną równowagę owoców uprawianych w górach zmieszanych z owocami dna doliny z dzielnicy Carneros w Napa. Winnica Paras na Mt Veeder w Napa daje Syrah kolor atramentu indygo. Nasycony kolor na krawędzi kieliszka wskazuje na wino do starzenia, a obfite taniny są widoczne w nowo gotowym winie. Porcja Carneros to czysta ekspresja owoców, chłodniejszy klimat oferuje borówkę, biały pieprz i bardziej miękką taninę, aby zharmonizować całość.Wino to oferuje natychmiastowe, soczyste owoce, poparte złożonością i strukturą owoców uprawianych w górach. Rocznik z 1998 roku był nadający się do picia od wczesnego etapu i jest teraz niezwykle naprzód, aby cieszyć się wczesną przyjemnością. Połącz go z bogatymi potrawami, takimi jak golonka jagnięca, ossobucco lub grillowany stek. W piwnicach spójrz na co najmniej pięć lat, kiedy garbniki zaczynają mięknąć.Douglas Danielak, Winiarz
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn