Kremowy sos do sałatek z bekonem
Kremowy sos sałatkowy z bekonem to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 8 porcji. Ta przystawka zawiera 136 kalorii , 2 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 65 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga podartych sałat, pasków bekonu, syropu kukurydzianego i soli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 14% . Wynik ten jest raczej zły. Kremowy sos sałatkowy z bekonem , sałatka z dużymi siekanymi kawałkami i kremowym dressingiem z bekonu oraz sałatka z makaronem z boczkiem, groszkiem i kremowym dressingiem Dijon są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj majonez, ocet, syrop kukurydziany i sól, aż masa będzie gładka. Wymieszać z boczkiem i cebulą. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Podawać z zieloną sałatą.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Fallon Place La Cruz Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Fallon Place La Cruz Chardonnay]()
Fallon Place La Cruz Chardonnay
Jasnoowocowe Chardonnay z nutami zielonego jabłka, owoców tropikalnych, cytrusów i lekką nutą francuskiego dębu. Odczucie w ustach jest niesamowite i soczyste z gładkim wykończeniem.