Kremowy Sos Cytrynowy

Kremowy Sos Cytrynowy
Kremowy sos cytrynowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kremowy Dressing Z Koperkiem Cytrynowym, Kremowy Sos Cytrynowy Tahini, oraz Kremowy sos ziołowo-cytrynowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, skórkę z cytryny, czosnek, musztardę Dijon, sól i pieprz w misce. Powoli ubij oliwę z oliwek do mieszanki soku z cytryny, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Do mieszaniny ubijamy kwaśną śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przenieść opatrunek do zamykanego pojemnika.
4
Przechowywać w lodówce 15 minut na noc.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn