Kremowy Sos Cebulowy

Kremowy Sos Cebulowy
Need a SOS wegetariański? Kremowy sos cebulowy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Mieszanka soli i pieprzu, mąki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Stek Hamburger z kremowym sosem cebulowym, Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym), oraz Sos Cebulowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszać z cebulą. Cebulę ugotować do miękkości, następnie odstawić. Mąkę wymieszać do rondla. Powoli gotować i mieszać w pozostałym oleju 15 minut, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Maślankę ubić na mieszance mąki. Mieszaj w wodzie, dostosowując ilość w razie potrzeby, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać z zarezerwowaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn