Kremowy Pomidorowy Bisque
Kremowy Bisque pomidorowy może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 13g tłuszczu i w sumie 170 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga sherry, pomidorów w puszkach, selera i pomidorów. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowy Pomidorowy Bisque, Kremowy Bisque Z Pomidorów I Jarmużu, oraz Creamy Tomato Basil Bisque.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj pierwsze pięć składników. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości warzyw. Super.
Mieszanka Puree w robocie kuchennym lub blenderze; odstawić. W tym samym rondlu smaż świeże pomidory na maśle przez 5 minut. Dodaj mąkę, aby uzyskać gładką pastę. Stopniowo dodawaj śmietanę i mieszaj na małym ogniu, aż zgęstnieje. W razie potrzeby dodaj puree i sherry.