Kremowy Pieczarkowo-Kurczak
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Kremowy Pieczarkowo-kurczak może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, szarą musztardę poupon Dijon, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Blini z kurczaka i grzybów w kremowym sosie grzybowym, Kremowy Kurczak Z Grzybami, oraz Kremowy Kurczak Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 Łyżkę. oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować, aż rumiane z obu stron.
Usuń kurczaka z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do patelni; gotować i mieszać do miękkości.
Dodać zupę i musztardę; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Powrót kurczaka na patelnię; okładka. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić 10 minut lub aż kurczak jest gotowane przez.
Umieść kurczaka na talerzu. Sos wymieszać; łyżka na kurczaka.
Posypać natką pietruszki.