Kremowy Parmezan Polenta

Kremowy Parmezan Polenta
Kremowy parmezan polenta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka parmigiano-reggiano, polenta instant, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Kremowy Parmezan Polenta, Kremowy Parmezan Polenta, oraz Kremowy Parmezan Polenta.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu 2-ćwiartkowym i powoli dodać polentę, stale ubijając. Polenta gotować na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i ubić serem, masłem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn