Kremowy Parmezan Orzo
Kremowy parmezan Orzo może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bazylii, wody, bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Parmezan Orzo, Kremowy Czosnek Parmezan Orzo, oraz Kremowe Orzo ze szparagami i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać orzo i gotować 3 minuty, ciągle mieszając. Wymieszać bulion i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta i gotowe orzo (około 15 minut).
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem, bazylią, solą i pieprzem.
Posypać orzeszkami pinii.