Kremowy Malinowy Ice Pops
Kremowe lody malinowe wymagają ok. 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 97 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz malinowy sorbet, błyskawiczny pudding waniliowy mix, bitą polewą i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 15%. Spróbuj Kremowy Malinowy Ice Pops, Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do miski wlać 1 szklankę mleka i wymieszać z budyniem. Ubić mikserem elektrycznym około 2 minut, aż zgęstnieje.
Pozostałe mleko i maliny umieścić w blenderze i puree do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do budyniu wlać puree z malin i dodać ubitą polewę. Mieszać razem do włączenia. Wymieszaj zmiękczony sorbet. Można albo wymieszać go całkowicie, lub pozostawić zawirowane.
Podziel tę mieszaninę równomiernie między 10 form lub małych plastikowych kubków.
Umieść drewniany kij do każdego z nich i zamrozić na co najmniej 3 godziny.