Kremowy Makaron Z Owocami Morza

Kremowy Makaron Z Owocami Morza
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowy makaron z owocami morza może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przegrzebki, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Duszone makarony z owoców morza i warzyw, Koreański Czarny sos makaron z owocami morza (Samsun Jajangmyeon), oraz Kremowy Placek Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek na lekko naoliwionej lub masłem patelni na średnim ogniu, przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj grzyby i przegrzebki i saute przez 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Zdjąć z ognia i odstawić. (Uwaga: Pamiętaj, aby nie rozgotować przegrzebki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
W dużym rondlu na dużym ogniu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Dodaj makaron ramen i gotować przez 3 minuty, zmniejszając ciepło w razie potrzeby. Wymieszać w pakietach smakowych zupy, kwaśną śmietanę i zarezerwowaną mieszaninę przegrzebków. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron RamenMakaron Ramen
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
6
Dodaj gotowane krewetki i kraba, pozwolić na ciepło przez i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
KrabKrab
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn