Kremowy Makaron Z Owocami Morza

Kremowy Makaron Z Owocami Morza
Need a pescatariańskie danie główne? Kremowy makaron z owocami morza może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przegrzebki, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Duszone makarony z owoców morza i warzyw, Koreański Czarny sos makaron z owocami morza (Samsun Jajangmyeon), oraz Kremowy Placek Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek na lekko naoliwionej lub masłem patelni na średnim ogniu, przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj grzyby i przegrzebki i saute przez 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Zdjąć z ognia i odstawić. (Uwaga: Pamiętaj, aby nie rozgotować przegrzebki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
W dużym rondlu na dużym ogniu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj makaron ramen i gotować przez 3 minuty, zmniejszając ciepło w razie potrzeby. Wymieszać w pakietach smakowych zupy, kwaśną śmietanę i zarezerwowaną mieszaninę przegrzebków. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Makaron RamenMakaron Ramen
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Dodaj gotowane krewetki i kraba, pozwolić na ciepło przez i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
KrabKrab
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn