Kremowy makaron parmezan z klopsikami z indyka
Kremowy parmezan z klopsikami z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 500 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, pietruszki, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Pulpety z indyka w kremowym sosie Parmezanowym, Kotlety z indyka z parmezanem niskotłuszczowym, oraz Spaghetti z Rozmarynowo - Parmezanowymi Pulpetami z indyka.
Instrukcje
Aby przygotować klopsiki, połącz pierwsze 8 składników w misce. Uformuj mieszankę indyka na 20 kulek.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać klopsiki; brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj wino i zieloną cebulę na patelnię, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować 2 protokół.
Dodaj śmietanę, ser i wodę; zmniejsz ogień do średniego i gotuj 3 minuty, często mieszając.
Dodać makaron i gotować 1 minutę, podrzucając do herbu.
Na każdym z 4 talerzy ułożyć makaron, a na wierzchu polać klopsikami.