Kremowy Linguine Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szynka i Linguine Primavera, Tuna Linguine Primavera, oraz Kremowy Makaron Primavera.
Instrukcje
1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; dodać olej, i umieścić na średnim ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szparagi i marchew; gotować 2 minuty, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3
Dodać grzyby, zielona cebula, i squash; gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Nóż Do Obierania
4
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
5
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w małej misce; stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do całkowitego wymieszania. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.