Kremowy Dip Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ząbków czosnku, sos pieprzowy habanero, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, Kremowy Dip Salsa, oraz Kremowy Dip Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, czosnek, i jalapeo; przykryć i gotować 3 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodać pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Całkowicie fajne. Wymieszaj 2 łyżki kolendry, sos pieprzowy i kwaśną śmietanę. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.