Kremowy Dip Hiszpański
Przepis kremowy Hiszpański Dip jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 894 kalorie, 22g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 8,05 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser do smarowania czosnkiem i ziołami, ścinane migdały, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku, oraz Revueltos (Kremowa Jajecznica Po Hiszpańsku).
Instrukcje
Umieścić migdały w misce robota kuchennego; przykryć i proces 10 do 15 sekund lub aż drobno zmielone.
Dodać pieczoną paprykę i pokruszony czerwony pieprz; przykryć i proces około 10 sekund lub aż drobno zmielone.
Dodać ser, sos chili i 1 łyżka mleka; przykryć i proces około 10 sekund lub aż dobrze wymieszane.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę mleka, jeśli jest to potrzebne do zanurzenia konsystencji.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Torres Sangre de Toro Tempranillo. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.
![Torres Sangre de Toro Tempranillo]()
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.