Kremowy Cytrusowy Drobiazg

Kremowy Cytrusowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj kremowego cytrusowego drobiazgu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz angel food cake, niskosłodzoną pomarańczową marmoladę, mandarynkowe pomarańcze w syropie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Jagodowo-Cytrusowy Drobiazg, Wiosenna Sałatka z cytrusowym winegretem, oraz Kremowy Bananowy Pudding Trifle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pudding wymieszać i odtłuszczone mleko, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z kwaśną śmietaną; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
2
Połączyć marmoladę i sherry, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Ułóż połowę kostek ciasta w misce drobiazgowej o pojemności 1 1/2 litra lub szklanej misce o prostym kształcie. Łyżka pół mieszanki budyniu na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mieszanka Marmolady mżawka nad mieszaniną budyń. Ułóż połowę pomarańczy na mieszance Marmolady. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, mieszaniną puddingu i pomarańczami. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn