Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté

Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté
Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, bulionu warzywnego, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gazpacho z bazylią Crème Fraîche, Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche, oraz Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło lub oliwę rozgrzać w średnim garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj szalotka i smażyć, aż miękkie i pachnące, 5 do 6 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Dodać szparagi i bulion warzywny i doprawić solą i pieprzem. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż szparagi jest bardzo delikatny: 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Zupę przełożyć do blendera, dodać bazylii i crème fraîche. Przecier, aż będzie całkowicie gładki. Chochla do misek, a na wierzch z kremem fraîche i szyfonadą świeżej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia60
Magazyn