Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté

Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, bulionu warzywnego, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gazpacho z bazylią Crème Fraîche, Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche, oraz Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło lub oliwę rozgrzać w średnim garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i smażyć, aż miękkie i pachnące, 5 do 6 protokół, często mieszając.
Dodać szparagi i bulion warzywny i doprawić solą i pieprzem. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż szparagi jest bardzo delikatny: 10 do 12 protokół.
Zupę przełożyć do blendera, dodać bazylii i crème fraîche. Przecier, aż będzie całkowicie gładki. Chochla do misek, a na wierzch z kremem fraîche i szyfonadą świeżej bazylii.