Kremowe Mrożone Pomarańczowe Kwadraty
Kremowe mrożone pomarańczowe kwadraty wymagają z grubsza 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 91 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 152 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka blanszowanych migdałów, masło, waniliowe ciasteczka waflowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowe Mrożone Pomarańczowe Kwadraty, Mrożony Kremowy Pomarańczowy Pop, oraz Mrożone Placki Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej patelni, migdały tost na średnim ogniu 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż światło złoty kolor. Natychmiast wyjąć z ognia; rezerwy 2 łyżki do polewy.
Dodać masło do pozostałych migdałów na patelni; mieszać, aż masło się rozpuści.
Dodać okruchy ciasteczek; dobrze wymieszać. Wciśnij mieszankę na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 10 minut.
W dużej misce, mieszać lody i sorbet aż częściowo mieszane. Łyżka nad ostudzoną skórką; gładki wierzch. Przykryć; zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Aby służyć, deser pokroić w kwadraty; umieścić na poszczególnych talerzach deserowych.
Udekoruj każdą bitą śmietaną, zastrzeżonymi prażonymi migdałami i pomarańczowym loczkiem.