Kremowe Kotlety Jagnięce Dijon

Kremowe kotlety jagnięce Dijon wymagają około 28 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 723 kalorie, 85g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz musztardę dijon, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosemary-kotlety jagnięce z grilla, Kotlety jagnięce Dijon Baby z sosem z czerwonej porzeczki-mięty, oraz Kremowe kotlety wieprzowe z jabłkami i cebulą.
Instrukcje
Kotlety jagnięce posypać równomiernie solą i pieprzem.
Brązowe kotlety w gorącym oleju na ciężkiej patelni na średnim ogniu 2 minut z każdej strony; umieść kotlety w naczyniu do pieczenia 13-x 9-calowy, zastrzegając kapie w patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 150 (średnio Rzadki).
Odstawić kotlety jagnięce na 5 minut przed podaniem.
Podsmażyć czosnek w zastrzeżonych kapie na średnim ogniu 3 minut lub aż lekko rumiane.
W małej miseczce wymieszać śmietanę i kolejne 3 składniki.
Dodaj mieszaninę do patelni, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.