Kremowe Fusilli z pieczarkami i kurczakiem
Kremowe Fusilli z pieczarkami i kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 54g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.3 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fusilli, ser havarti, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fusilli z kremowym sosem Pancetta i groszek, Fusilli z kremowym sosem porowym, oraz Kremowe Fusilli Z Żółtym Kabaczkiem I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fusilli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i podsmażyć 3 do 5 minut, aż grzyby zmiękną.
Dodać kurczaka i tymianek i gotować 1 minutę.
Dodać sherry i gotować 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do duszenia.
Ubić mąkę z mlekiem i dodać do mieszanki kurczaka. Dusić 2 do 3 minut, aż sos zgęstnieje.
Zdjąć z ognia, dodać ser i mieszać, aż ser się rozpuści.
Dodaj fusilli i wrzucić do połączenia. Złożyć w czarnych oliwkach.
Podawać fasolkę szparagową z boku.