Kremowe Ciasto Dyniowe
Kremowe ciasto dyniowe wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka deep dish pie crust, Dynia, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
W dużej misce połącz puree z dyni, słodzone mleko skondensowane i jajka. Doprawić cynamonem, imbirem, gałką muszkatołową i solą.
Wymieszać razem z trzepaczką do całkowitego wymieszania.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec kolejne 35 do 40 minut lub aż nóż włożony wychodzi czysty.