Kremowe Ciasto Cytrynowe
Kremowe ciasto cytrynowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowane mleko eagle brand®, żółtka jajek, skórkę z kruszonki graham cracker i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, oraz Kremowe Ciasto Cytrynowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. ubijaj żółtka w średniej misce z obrotowym trzepaczem lub widelcem; stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku i soku z cytryny.
Piec 30 do 35 minut lub do zestawu.
Wyjąć z piekarnika. Chłodny 1 godzina. Schłodzić co najmniej 3 godziny.
Przed podaniem rozłóż bitą polewę lub bitą śmietanę na cieście.
Dekoruj skórką z cytryny (opcjonalnie). Resztki przechowywać w lodówce.