Ulubiony Gulasz Tailgaters

Ulubiony Gulasz Tailgaters
Ulubionym gulaszem Tailgaters jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 38g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka duszenia wołowiny, popękane ziarna pieprzu, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ulubiony Gulasz Irlandzki, Nasz Ulubiony Gulasz Rybny, oraz Ulubiony Gulasz Z Klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręczniku papierowym i pokruszyć. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odcedzić z patelni cały tłuszcz z wyjątkiem 2 łyżek (30 mL), zachowując resztę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Na talerzu połączyć mąkę, sól i pieprz. Pogłębić wołowinę w mieszaninie aż do powleczenia, odrzucając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
5
Dodać wołowinę do patelni, w partiach, i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 4 protokół na partię, dodając więcej boczek kapie między partiami, jeśli to konieczne. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do kamionki powolnej kuchenki jako zakończonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
6
Zmniejszyć ciepło do średniego.
7
Dodaj cebulę, seler i marchew na patelnię i gotuj, mieszając, aż marchew zmięknie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać czosnek, liście laurowe, gałkę muszkatołową i skórkę pomarańczową i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
9
Dodać jęczmień i koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
JęczmieńJęczmień
10
Dodać wino, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 2 minuty. Zrób to z wyprzedzeniem: wykonaj krok 3, podgrzewając 1 łyżkę (15 mL) oleju na patelni przed zmiękczeniem warzyw. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni. Kiedy będziesz gotowy do gotowania, wypełnij przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Przeniesienie do kamionki.
12
Dodać bulion i wodę i dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub na wysokim przez 4 godziny, aż wołowina będzie miękka. Odrzuć liście laurowe. Wymieszaj zarezerwowany boczek, sok pomarańczowy i cayenne. Przykryć i gotować przez 10 minut, aby stopić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
BoczekBoczek
BulionBulion
WodaWoda
WołowinaWołowina
13
Porady
14
Jeśli zmniejszasz ten przepis o połowę, pamiętaj, aby użyć małego (ok. 2 do 3 quart) powolna kuchenka.Skórka pomarańczowa i sok dodają temu gulaszowi wspaniałej głębi.Użyj odmiany jęczmienia, którą wolisz—perłowy, garnek lub cały. Cały (znany również jako łuszczony) jęczmień jest najbardziej pożywną formą ziarna.Odmiana: jęczmień zastępuje pszenicę, orkisz lub jagody Kamut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JagodyJagody
JęczmieńJęczmień
GulaszGulasz
SokSok
KamutKamut
OrkiszOrkisz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
GarnekGarnek

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn