Kremowe Ciasto Arbuzowe

Kremowe Ciasto Arbuzowe
Przepis kremowe ciasto Arbuzowe można zrobić w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 11g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,42 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga żelatyny arbuzowej, Skórki krakersa Grahama, bitej polewy kartonowej i arbuza. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowe Ciasto Arbuzowe, Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe, oraz Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubij ubitą polewę; złożyć arbuza. Łyżka do skorupy. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
ArbuzArbuz
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
OkazjeLetnie
Magazyn