Kremowe Ciasto Arbuzowe

Kremowe Ciasto Arbuzowe
Przepis kremowe ciasto Arbuzowe można zrobić w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 11g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,42 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga żelatyny arbuzowej, Skórki krakersa Grahama, bitej polewy kartonowej i arbuza. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kremowe Ciasto Arbuzowe, Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe, oraz Fajne i kremowe ciasto Arbuzowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij ubitą polewę; złożyć arbuza. Łyżka do skorupy. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
ArbuzArbuz
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
OkazjeLetnie
Magazyn