Kremowa Zupa Z Rzepy
Kremowa zupa z rzepy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, rzepy, pora i wody. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Zupa Z Rzepy, Kremowa Zupa Z Rzepy, oraz Kremowy Purée Z Rzepy I Ziemniaków.
Instrukcje
Margarynę roztopić w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj por i szalotki; saut 4 protokół.
Dodaj rzepy; smażyć 2 minuty. Wymieszać z wodą i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż rzepa będą miękkie.
1/3 mieszanki rzepy umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać oczyszczoną mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną rzepy. Powrót rzepy czystej do patelni; wymieszać z mlekiem i pieprzem. Gotować do całkowitego ogrzania. Chochle do miski zupy; udekorować świeżym szczypiorkiem, w razie potrzeby.