Kremowa zupa z korzenia selera z wędzonym pstrągiem

Kremowa zupa z korzenia selera z wędzonym pstrągiem
Kremowa zupa z korzenia selera z wędzonym pstrągiem może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, pieprz, korzeń selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonego Pstrąga-Korzeń Selera, Kremowa zupa z korzenia selera z pistacjami, oraz Kremowa zupa z korzenia selera i słodkiej cebuli.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym garnku do zupy. Wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż ziemniaki i korzeń selera są bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać masło, mieszając do rozpuszczenia i wymieszać z zupą. Zupa Puree za pomocą blendera zanurzeniowego (lub standardowego blendera, pracującego partiami). Wymieszać z gałką muszkatołową. Każdą porcję uzupełniamy wędzonym pstrągiem i prażonymi orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn