Kremowa zupa z dzikiego ryżu może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, soli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dziki Ryż ugotować w 1 1/4 szklanki wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Woda
2
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać seler, marchew, cebulę i paprykę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Marchew
Seler
Cebula
4
Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Wymieszać z dzikim ryżem, pozostałą 1/2 szklanki wody i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Dziki Ryż
Bulion
Mąka Uniwersalna
Woda
5
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.