Kremowa Zupa Szparagowa

Kremowa Zupa Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowej zupy szparagowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 288 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1159 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pietruszkę, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kremowa Zupa Szparagowa, Kremowa Zupa Szparagowa, oraz Kremowa Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć końcówki ze szparagów 1 1/2 cala od góry i połowę końcówek wzdłuż, jeśli grube. Rezerwa do dekoracji. Posiekać Pozostałe łodygi szparagów na 1/4-calowe rundy.2 roztopić masło w garnku 4 do 5 quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać posiekane szparagi (nie końcówki włóczni) do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Posypać solą i pieprzem do smaku. Gotować kolejne 5 minut.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
Dodaj bulion, wodę i tymianek do garnka. Zwiększyć ogień do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Dusić, pod przykryciem, aż szparagi będą miękkie, 10 do 15 minut. Pod koniec gotowania wymieszaj posiekaną natkę pietruszki.4 podczas gotowania zupy blanszować końcówki szparagów w małym garnku z wrzącą, osoloną wodą (około 1 1/2 łyżeczki soli na ćwierć wody), aż końcówki będą po prostu miękkie, około 2-4 minut, w zależności od wielkości szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Drenaż. Spłucz zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Odstawić.5 użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować zupę na gładką masę. (Jeśli używasz blendera pionowego, pracuj małymi partiami, napełniaj nie więcej niż jedną trzecią miski blendera naraz i przytrzymaj pokrywę podczas mieszania.) Aby uzyskać kremową konsystencję, jeśli chcesz, naciśnij przecieraną zupę przez sito lub młynek spożywczy. Wymieszać ze śmietaną. Wymieszać wermut i wycisnąć sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
WermutWermut
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dekoruj końcówkami szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn