Kremowa Zielenina musztardowa ze smażoną szalotką
Kremowa musztarda z pieczoną szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Delikatna Sałatka Z Chrupiącą Smażoną Szalotką, Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym, oraz Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Ze Smażoną Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj cebulę i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż półprzezroczyste, 5 protokół.
Dodać zielenie w partiach, mieszając każdą partię więdną przed dodaniem więcej.
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 15 protokół.
Zieleninę dobrze osuszyć i wrzucić do garnka.
W misce, wymieszać mąkę z cayenne i obfite szczypta soli i pieprzu.
Dodać szalotki i wrzucić do herbu z mieszaniny mąki; przenieść do sitka i wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar mąki.
W głębokiej patelni, ciepło 1/2 cala oleju roślinnego. Smażyć szalotki partiami na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
W rondlu, gotować śmietanę i czosnek na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, 10 protokół. Odcedź krem na zielenie i gotuj na umiarkowanym ogniu, aż będzie bardzo gęsty, 5 minut; doprawić solą i pieprzem. Wymieszać połowę smażonej szalotki i przełożyć do naczynia do serwowania.
Pozostałe szalotki posypać na wierzchu i podawać.