Kremowa Wegańska Zupa Z Pora Ziemniaczanego

Kremowa Wegańska Zupa Z Pora Ziemniaczanego
Kremowa wegańska zupa z Pora ziemniaczanego jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, trawę cytrynową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 118 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warzywna lub wegańska zupa z Pora ziemniaczanego, Kremowa Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Kremowa Zupa Ziemniaczano-Porowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę lub olej rozgrzać w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj pory i trawy cytrynowej i saute przez 3 do 5 minut, lub aż pory zmiękną trochę i po prostu zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać bulion, w razie potrzeby odsączyć patelnię i doprowadzić zupę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać ziemniaki i 1/2 łyżeczki soli, zmniejszyć do duszenia, przykryć i gotować przez około 40 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.Oryginalna receptura wymagała użycia blendera zanurzeniowego, pozostawiając trochę grubego, ale nie mam takiego. Włożyłam więc połowę zupy do blendera i ostrożnie (upewnij się, że pokrywa jest zakryta, nie chcesz, aby gorąca zupa wyleciała!), aż do kremowej i stosunkowo gładkiej. Następnie dodałem to z powrotem do patelni wraz z białym pieprzem i dał to wszystko mieszać do połączenia.Test smaku i doprawić do smaku większą ilością soli(użyłam jeszcze 1/2 t). Jeśli używasz czarnego pieprzu, nadszedł czas, aby go dodać, lub możesz pozwolić każdej osobie zmielić się w swoim własnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn