Kremowa toskańska fasola i rosół mogą być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 39g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kurczaka, kawałki boczku, fasolkę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kremowa toskańska zupa z białej fasoli i kurczaka, Toskańska zupa z kurczaka, fasoli i szpinaku, oraz Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać zupę, wodę, fasolę, pomidory, kurczaka i boczek w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać ze szpinakiem. Gotować przez 5 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj