Kremowa Sałatka Ziemniaczana Dijon-Koperkowa

Kremowa Sałatka ziemniaczana Dijon-Dill może być tylko przystawką, której szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, majonez, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z koperkiem i Dijon, Sałatka ziemniaczana z koperkiem i Dijon, oraz Kremowa Sałatka ziemniaczana Dijon z Herbes de Provence dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Włóż ziemniaki do dużego garnka z wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprawić solą i doprowadzić wodę do wrzenia. Gotować tylko do ziemniaków są miękkie po przekłuciu widelcem, o 25 protokół.
Odcedzić ziemniaki i odstawić do odkrytego garnka z ognia.
Niech siedzą do temperatury prawie pokojowej. (Chłodzenie ich w ciepłym garnku pozbędzie się nadmiaru wody w ziemniakach, i to dobrze.)
Tymczasem odetnij białe części końców łodyg selera.
Pokrój łodygi na pół wzdłuż, a następnie w poprzek na plastry 1/4 cala. Wymieszać seler, 3/4 łyżeczki soli, a pozostałe składniki razem w misce na tyle duża, aby pomieścić wszystkie ziemniaki.
Gdy są chłodne, pokroić ziemniaki na 1-calowe kawałki, dodać je do miski, jak idziesz. Delikatnie mieszaj, aż wszystkie ziemniaki będą pokryte sosem. Możesz zrobić sałatkę do kilku godzin wcześniej. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Nie przechowywać w lodówce lub ziemniaki stracą swoją bogatą, gładką konsystencję.