Kremowa Sałatka Izraelska z koperkiem
Kremowa Izraelska Sałatka z koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 77 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1213 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, sól, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Izraelski groszek kuskus i koperek, Bezglutenowa Sałatka ogórkowa z kremowym sosem sałatkowym koperkowym, oraz Kremowa Sałatka Z Ogórkiem Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kremowa Sałatka Izraelska z koperkiem
Składniki1 lb perskich ogórków, pokrojone w kostkę1 lb dojrzałych czerwonych pomidorów, zasianych i pokrojonych w kostkę1 puszka (14 uncji) ciecierzycy (aka fasola garbanzo), osuszona i płukana1 / 2 szklanki niskotłuszczowego lub beztłuszczowego zwykłego greckiego jogurtu1 / 4 szklanki niskotłuszczowego kwaśnego śmietany2 łyżki posiekanego świeżego koperku1 łyżka świeżego soku z cytryny lub więcej do smaku1 / 2 łyżki soli lub więcej do smaku
Porcje: 8 boczne, 2 główne