Kremowa Sałatka Cezar z pikantnymi grzankami
Kremowa Sałatka Cezar z pikantnymi grzankami to pescatarian przystawka. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka wina sos worcestershire, pieprz, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami, oraz Sałatka Cezar z grzankami na zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć połówki czosnku przez otwór w pokrywie blendera z włączonym blenderem; procesuj do zmielenia.
Dodać majonez i kolejne 5 składników (majonez przez pieprz); proces do dobrze wymieszane. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Połącz olej, przyprawy Cajun i mielony czosnek w średniej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka na wysokości przez 20 sekund.
Dodać kostki chleba; wrzucić delikatnie do herbu.
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Włożyć sałatę do dużej miski.
Dodać opatrunek; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać serem, a na wierzch grzankami.