Kremowa Różowa Tarta Grejpfrutowa
Kremowy różowy grejpfrut tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bitą śmietanę i grejpfruty, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, Różowa tarta grejpfrutowa z lodami Edamame i czarnym sezamem, oraz Placek Różowy Grejpfrut.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub misce połącz mąkę i masło. Wirować lub wcierać palcami, aż utworzą się drobne okruchy.
Dodać 1 jajko i wirować lub mieszać widelcem, aż ciasto się połączy. Wklep w kulkę, a następnie naciśnij równomiernie na dole i w górę boków 9 - do 10-calowej patelni z wyjmowaną obręczą.
Piec w piekarniku 325, aż skorupa będzie blado złota, 25 do 30 minut.
W międzyczasie w misce ubijamy pozostałe 3 jajka, skórkę grejpfruta i sok, cukier i 2/3 szklanki śmietany do ubijania. Ułóż upieczoną skórkę na stojaku piekarnika i ostrożnie wlej nadzienie.
Piec w piekarniku 350, aż napełni się lekko w środku, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta i tarta jest złota na brzegach, 25 do 30 minut.
Niech tarta ostygnie na stojaku co najmniej 45 minut.
Podawać lekko ciepłe lub schłodzone, ze słodzoną bitą śmietaną i fragmentami grejpfruta.