Kremowa Ryba Z Małżami I Krewetkami

Kremowa Ryba Z Małżami I Krewetkami
Kremowa ryba z małżami i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 57g białka, oraz 103g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguine Z Małż I Krewetek, Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, oraz Kremowy makaron z pieczarkami i krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga najpierw zrobić sos i pozostawić na ogniu, ponieważ czas gotowania filetów rybnych jest bardzo quick.In na patelni rozgrzej trochę oleju i lekko ugotuj czosnek, nie chcesz go spalić, dodaj zieloną cebulę i gotuj przez około 30 sekund do 1 minuty.Gotuj, gotuj na parze lub w kuchence mikrofalowej marchew i fasolę do miękkości, Ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozgrzać mleko na patelni, dodać oba zapasy. Zmiksować mąkę kukurydzianą z niewielką ilością wody i dodać połowę mieszanki mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj śmietanę, sok z cytryny, białe wino, śmietanę i musztardę, zamieszaj do końca.razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Dodajemy sery i mieszamy aż się stopią, dodajemy mieszankę czosnku cebulowego i koperek. Jeśli konsystencja sosu nie jest ciekła jak bulion, nie dodawaj pozostałej mąki kukurydzianej. Jeśli trzeba zagęścić trochę więcej, aby uczynić go bardziej sosem, to jest, gdzie można dodać pozostałą mąkę kukurydzianą. Dodaję trochę na raz, aż do pożądanej konsystencji. (Nie wiem dlaczego, ale czasami potrzebuję całej mąki kukurydzianej, a innym razem to, co dodaję na początku, wystarczy.).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KoperKoper
5
Dodaj marchew, fasolę, mięso małży i krewetki. Pozostaw na małym ogniu podczas gotowania ryby, od czasu do czasu mieszaj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Wlać trochę oleju na patelnię i podgrzać. Pat ryby po obu stronach lekko z mąką, umieścić filet na patelni (patelnia powinna być na tyle gorąca, że ryba skwierczy po dodaniu, od razu włączyć ogień na średnim ogniu) gotować, bez poruszania ryby, aż krawędzie filetów są nieprzezroczyste, a DNA są złotobrązowe, 3 do 4 minut.Podgrzać sos, aby był przyjemny i gorący po podaniu. Odwróć rybę i gotuj ponownie bez przesuwania ryby, 3-4 minuty. Jest to dla grubych filetów, dla cienkich będzie to tylko 2-3 minuty a side.To podawać w dużej misce ułożyć kopiec ziemniaków zacieru, na wierzch ułożyć filet i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

1( bakłażany)marchewka posiekanamarchewka posiekana2(może być lub przeglądać)kukurydzakukurydza1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki11 funt cukinii,Musztarda DijonMusztarda Dijon1(może być lub przeglądać)KoperKoper1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino4filetymocne białe filety rybne (użyłem dorsza, ale każda biała ryba jest w porządku, okoń morski, gardłosz Atlantycki, morszczuk itp.. Tylko zauważ, że są dwa ca)mocne białe filety rybne (użyłem dorsza, ale każda biała ryba jest w porządku, okoń morski, gardłosz Atlantycki, morszczuk itp.. Tylko zauważ, że są dwa ca)11 funt cukinii,stado rybne, proszekstado rybne, proszek3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione100Orzechy dowolne (posiekane)fasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta4sałata lodowa, pokrojona w 2-calowe kawałkisałata lodowa, pokrojona w 2-calowe kawałki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser gruyereser gruyere2(zima)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos125Orzechy dowolne (posiekane)małże, mięsomałże, mięso1WES E Sztuka języka angielskiego1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)parmezanparmezan1WES E Sztuka języka angielskiego8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek120Orzechy dowolne (posiekane)obrane krewetki gotowaneobrane krewetki gotowane1356 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1(może być lub przeglądać)proszek warzywnyproszek warzywny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn