Kremowa Quesadilla Jabłkowo-Cynamonowa
Kremowy jabłkowo-cynamonowy Quesadillan to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 128 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz pod ręką jabłko, cukier granulowany, serek topiony i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kremowa Quesadilla Jabłkowo-Cynamonowa, Kremowe ukąszenia jabłek i cynamonu, oraz Kremowe Jabłko Cynamon Kieszenie.
Instrukcje
W małej misce wymieszać cukier granulowany i 1/4 łyżeczki cynamonu; odstawić. W innej małej misce wymieszaj serek śmietankowy, brązowy cukier i 1/4 łyżeczki cynamonu z łyżką.
Rozłóż mieszankę twarogu na tortillach.
Na 1 tortilli ułożyć plastry jabłek na mieszance z serem śmietankowym. Wierzch z pozostałą tortillą, ser od strony dołu. Spryskaj obie strony quesadilli sprayem do gotowania; posyp mieszanką cynamon-cukier.
Ciepło 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Cook quesadilla na patelni 2 do 3 minut lub aż dno jest brązowy i chrupiące; turn quesadilla. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż dno jest brązowy i chrupiące.
Wyjąć z patelni do deski do krojenia; odstawić 2 do 3 minut.