Kremowa Polenta Dwuserwowa

Kremowa Polenta Dwuserwowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kremowego Polentanu z dwoma serami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, serek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Polenta z kozim serem, Kremowy kozi ser Polenta z zielenią czosnkową, oraz Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do medium; stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wyjąć z ognia; wymieszać sery.
3
Podawać natychmiast.
1
Pomoc wlać mleko i wodę do rondla
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Miara sera Parmigiano-Reggiano
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SerSer
1
Zmierz suchą polentę
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2
Mieszaj sery pod nadzorem osoby dorosłej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn