Kremowa Lasagna Ziemniaczana
Kremowa Lasagna ziemniaczana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 344 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, ser szwajcarski, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Lasagna Ziemniaczana, Kremowa Karczochowa Lasagna, oraz Kremowa Lasagna Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. W średniej misce, ubij razem sos Alfredo i mleko.
Rozłóż 1/4 szklanki sosu na dnie naczynia do pieczenia. Następnie układamy 1/3 ziemniaków na sosie w naczyniu.
Posypać 1 łyżką parmezanu oraz solą i pieprzem do smaku.
W oddzielnej średniej misce, połączyć szynkę, brokuły i 1 1/2 szklanki sera szwajcarskiego.
Dobrze wymieszać i rozprowadzić 1/3 tej mieszanki na ziemniakach w naczyniu do pieczenia. Następnie udekorować kolejną warstwą ziemniaków, następnie wymieszać szynkę, na koniec całość polać pozostałym serem szwajcarskim i parmezanem.
Całość polać pozostałym sosem Alfredo.
Przykryć i piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 45 minut, a następnie odkryć i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez dodatkowe 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.