Kremowa Kukurydza I Cukinia

Kremowa Kukurydza I Cukinia
Kremowa kukurydza i cukinia to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Idź do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, kolendra, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa kukurydza i cukinia, Kremowe krewetki, kukurydza i cukinia Orzo, oraz Creamy Corn, Cukinia & Chipotle Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj warzywa; gotuj i mieszaj 8 do 10 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać z serem i kwaśną śmietaną; gotować na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do czasu stopienia sera i podgrzania mieszanki warzywnej, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
SerSer
5
Top z boczkiem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn