Kremowa Kasza Kamienno-Mielona

Kremowa Kasza Kamienno-Mielona

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki mleka i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aby kasza nie przyklejała się do dna patelni, 10 minut. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki mleka i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie wchłonięta i kasza będzie gęsta i delikatna, o 35 minut więcej. (Kasza będzie miała miękką konsystencję przypominającą puree ziemniaczane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KaszaKasza
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z pieprzem i pozostałą łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KaszaKasza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
* Dostępny od Johna Martina Taylora (800-828-4412; www.hoppinjohns.com).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
4
*Available from John Martin Taylor (800-828-4412; www.hoppinjohns.com).
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn