Kremowa kanapka z gorącym homarem lub Poutine z homarem
Kremowa kanapka z gorącym homarem lub Poutine z homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz mięso homara, śmietanę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara.
Instrukcje
Rozpuścić 1/2 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać homara do roztopionego masła, aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Skrobię kukurydzianą i około 1 łyżki śmietany ubij razem w małej misce, aż będzie gładka.
Pozostałą śmietanę wlać do homara, wymieszać z mieszaniną skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać, aż sos śmietanowy dojdzie do duszenia i lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Pieczywo tostowe i posmarować około 2 łyżkami masła. Do każdej porcji, wlać trochę śmietany homara na jednym masłem kawałek tosta, top z innym kawałkiem tosta, i wlać więcej śmietany homara na górze.