Kremowa jajecznica z brązowo-cukrowym boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj kremowej jajecznicy z brązowo-cukrowym boczkiem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,42 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer bekon, brązowy cukier, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hash brązowe gniazda z jajecznicą, Jajecznica w Hash Brown gniazd, oraz Kremowa jajecznica z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść stojak chłodzący drut w płytkiej patelni wyłożonej folią; spryskaj sprayem do gotowania.
Pierwsze 2 składniki wymieszać w płytkim naczyniu.
Dodać boczek, 1 plaster na raz, obracając równomiernie płaszcz z obu stron każdego plastra.
Miejsce na stojaku z drutu.
Piec 20 min. albo aż będzie chrupiący i złocisty.
W międzyczasie ubić serek śmietankowy i jajka trzepaczką do wymieszania. Po upieczeniu boczku 15 min., dodać mieszaninę jaj do średniej patelni rozpylonej sprayem do gotowania; gotować na średnim ogniu 4 do 5 min. lub do momentu ustawienia, mieszając od czasu do czasu.
Jajka podawać z boczkiem.