Krem z zupy grzybowej III

Krem z zupy grzybowej III
Krem z zupy grzybowej III wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako dość niedroga zupa. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, grzyby, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj krem z zupy grzybowej | wegetariańska krem z zupy grzybowej, Balthazars Krem Z Zupy Grzybowej, Bez Śmietany, oraz Domowy krem z zupy grzybowej + bardziej skondensowana zupa s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Grzyby gotować na maśle 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Mąkę posypać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wlać bulion, trochę na raz, stale mieszając. Wymieszać z kostką bulionu i sherry. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
BulionBulion
KremKrem
4
Podgrzać, bez gotowania.
5
Serw.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn