Krem Z Zupy Brzoskwiniowej

Krem Z Zupy Brzoskwiniowej
Krem zupa brzoskwiniowa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka skórki z cytryny, ozdoby: i brzoskwinia, Wino, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Schłodzona zupa brzoskwiniowa Georgia z kremem malinowym, Lody Brzoskwiniowe, oraz Lody Brzoskwiniowe.

Instrukcje

1
Zanurz brzoskwinie, po jednym na raz, we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę. Zanurz brzoskwinie natychmiast w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i zdjąć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Brzoskwinie kroimy na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
W dużym rondlu na średnim ogniu zagotować cukier i 1 szklankę wody. Zmniejszyć ogień i dodać ćwiartki brzoskwini; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Mieszanka brzoskwiń przetwarzać partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wymieszać mieszankę brzoskwiniową, śmietanę, Wino i skórkę cytrynową; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dekorować, w razie potrzeby. Chill 2 godziny.
7
Przygotowanie: 15 min., Gotowanie: 5 min.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn