Krem z upraw warzywnych Fricassee ze smażonymi tostami

Krem z upraw warzywnych Fricassee ze smażonymi tostami
Cream of the Crop Fricassee warzywne ze smażonymi tostami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 22g tłuszczu i w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka świeżo liści pietruszki, blanszowanych, wywarów warzywnych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Z łyżką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wiosenny Potrawek Warzywny Z Kremem Szafranowym, Warzywa śmietankowe, oraz Krem z uprawy zupa szparagowa z czosnkowo-pieczonymi wiosennymi warzywami.

Instrukcje

1
Roztop masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, pieczarki, seler i czosnek i smaż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj mąkę i uformuj zasmażkę, mieszając, aby dodać masło i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
4
Powoli dodaj wywar warzywny i mieszaj, aż będzie gładki. Kontynuuj gotowanie, aż sos pokryje grzbiet łyżki. Jeśli sos wygląda na zbyt gęsty, możesz dodać więcej bulionu lub wody, aby go rozrzedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj wszystkie blanszowane warzywa do sosu wraz ze świeżymi ziołami. Gotuj przez 5 minut, delikatnie mieszając, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Dodaj mascarpone i gęstą śmietanę i pozostaw do zredukowania przez kolejne 5 minut. Dopraw solą i pieprzem. Gdy sos się gotuje, dodaj olej rzepakowy na dużą patelnię, na średnim ogniu, aż do wędzenia. Pokrój chleb na trójkąty i smaż płytko z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjąć z oleju, osuszyć na ręcznikach papierowych i odstawić. Aby podać, umieść chochlę gulaszu warzywnego w każdej dużej misce zupy i udekoruj smażonymi tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Uwaga kucharza: blanszowanie warzyw to świetny sposób na przyspieszenie procesu gotowania każdej potrawy i jest bardzo proste. Po prostu gotuj warzywa we wrzącej osolonej wodzie, aż warzywa będą jeszcze jędrne, ale ugotowane, a następnie wyjmij z wrzącej wody i włóż do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Odcedź i odstaw na bok, aż będzie gotowy do użycia.

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn