Krem z serem i szczypiorkiem

Krem z serem i szczypiorkiem
Need a wegetariańska przystawka? Krem ser i szczypiorek ciasto Wiatraczek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz serek, zioła, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka, Ser I Szczypiorek Półksiężyc Pinwheels, Angielskie ciastka z serem i cebulą, oraz Pistacjowo - Szczypiorkowy Kozi Ser Na Waflach Z Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na grubość od 1/16 do 1/8 cala, około 16 na 16 cali. Za pomocą lukru lub przesuniętej szpatułki rozprowadź serek w cienkiej warstwie na cieście, pozostawiając 1 cal jednej strony gołej. Równomiernie posypać ziołami (jak również dowolnymi dodatkami) i dodać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2
Zaczynając od strony przeciwnej do gołego 1 cala ciasta, zwiń ciasto do kłody. Owinąć folią i schłodzić w zamrażarce przez około godzinę lub do momentu, gdy dziennik jest bardzo twardy, ale nie twardy jak skała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Dziesięć minut przed pobraniem dziennika z zamrażarki, rozgrzać piekarnik do 191°, z jednym stojakiem w górnej trzeciej i innym stojakiem w dolnej trzeciej. Za pomocą ostrego noża pokrój dziennik na plasterki 1/4 cala i ułóż na dwóch aluminiowych blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Piec przez 15 minut, następnie obracać patelnie na stojakach i nadal piec, aż ciasto jest dobrze rumiane i chrupiące w dotyku, o kolejne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Przełożyć Wiatraczki do stojaka chłodzącego wyłożonego papierowymi ręcznikami, aby schłodzić i osuszyć przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
7
Aby przechowywać, przenieś Wiatraczki do dużego, przewiewnego pojemnika i pozostaw luźno przykryte w chłodnym, suchym miejscu. Wiatraczek będzie przechowywać kilka dni w temperaturze pokojowej. Zamrożone jak kłoda, ciasto zachowa się przez tygodnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn