Krem z dyni z imbirem

Krem z dyni z imbirem
Zupa dyniowa z imbirem zajmuje około 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 453 kalorie , 28 g białka i 28 g tłuszczu na porcję. Za 2,33 USD za porcję przepis ten pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mąkę, ekstrakt waniliowy, tymianek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pieczona wołowina z imbirem , Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i bazylią Alouette i Kremowa zupa krewetkowa .

Instrukcje

1
W małym rondelku podsmaż szalotki, cebulę i imbir na oleju, aż będą miękkie. Dodaj mąkę, aż się połączy; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do uzyskania złotego koloru. Stopniowo dodawaj bulion i cydr. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj dynię, syrop i przyprawy. Zagotuj ponownie. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
4
W blenderze miksuj zupę partiami, aż będzie gładka. Wrzuć wszystko z powrotem do garnka. Wymieszaj ze śmietaną i wanilią; podgrzej (nie gotuj). Jeśli chcesz, polej poszczególne porcje dodatkową śmietaną i udekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Dyni W Puszce3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Dyni W Puszce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn