Ciasto imbirowo-limonkowo-Kokosowe z polewą piankową

Ciasto imbirowo-limonkowo-Kokosowe z polewą piankową
Imbirowo-limonkowe Ciasto kokosowe z polewą Prawoślazową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, żółtka jaj, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe z polewą z pianki, Ciasto żurawinowo-Kokosowe z polewą z pianki, oraz Łatwe ciasto cytrynowe z polewą z pianki + tosty Kokosowe.

Instrukcje

1
Ubij jajka, żółtka, cukier, sok z limonki, skórkę z limonki, imbir i sól w dużej metalowej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody); ubijaj stale, aż twaróg zgęstnieje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć miskę z gotującej się wody; masło ubić na twaróg. Przecedzić przez drobny sitko ustawione nad misą; wyrzucić ciała stałe do sitka. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię twarogu; schłodzić przez noc. (Twaróg można przygotować do 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. masło cztery patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Dno garnków z pergaminowymi rund papierowych. Pergamin z masłem; pył z mąką. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w innej dużej misce, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do bardzo dobrze wymieszanego, około 5 minut. Beat w jaja 1 na raz, skrobanie w dół boki miski przed każdym dodatkiem. Ubić w mieszance mąki w 3 dodatkach na przemian z maślanką w 2 dodatkach. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść 2 patelnie na górnym stojaku piekarnika i 2 patelnie na Dolnym stojaku; piec, aż złoty i tester włożony do centrów ciasta wyjdzie czysty, odwracając Patelnie po 15 minutach, łącznie około 30 minut. Fajne ciasta w patelniach na stojakach 10 minut. Obróć ciasta na stojaki; odklej pergamin. Skręć ciasta z prawej strony w górę na stojakach; fajne ciasta całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Na talerz ułożyć 1 warstwę ciasta.
4
Rozłóż 1/3 twarogu imbirowo-limonkowego (około 1/2 szklanki), pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy wokół krawędzi ciasta. Powtórz procedurę na 2 kolejnych warstwach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Odstawić każdą warstwę ciasta na 10 minut. Ułóż warstwy ciasta, twarożek do góry. Wierzch z czwartą warstwą ciasta.
6
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania lukier. Włóż 3 lub 4 bambusowe szaszłyki od góry do dołu do ciasta, aby utrzymać ułożone warstwy ciasta na miejscu, podczas lukieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
W dużej metalowej misce wymieszać cukier, białka, 1/3 szklanki wody, lekki syrop kukurydziany i śmietanę z kamienia nazębnego. Ustaw miskę na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało gotującej się wody). Używając ręcznego miksera elektrycznego, bij na średniej prędkości, aż mieszanina będzie przypominać miękki puch marshmallow, około 4 minut. Zwiększ prędkość miksera do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo gruba, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć miskę z gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj ekstrakt z wanilii i kontynuuj ubijanie, aż lukier z prawoślazu będzie całkowicie chłodny, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4
Rozłóż lukier z pianki cienko na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Usuń bambusowe szaszłyki. Naciśnij płatków kokosowych do polewy prawoślazu na górze i po bokach ciasta. (Ciasto można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn